Αρχική Ανακοινώσεις Γραφείο Τύπου 27/5/2013

Γραφείο Τύπου 27/5/2013

από KOEAS

Η Λαδά 53.34 μ. στη δισκοβολία

Την καλύτερη της φετινή επίδοση στη δισκοβολία σημείωσε η Ανδρονίκη Λαδά  το περασμένο Σάββατο 25 Μάιου . Με βολή 53.34μ. κατέλαβε την πρώτη θέση  στα ‘’ Χειμωνίδεια 2013’’  που διεξήχθησαν στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Με την επίδοση της  η αθλήτρια του ΓΣΟ δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να σημειώσει μεγαλύτερες βολές.

Στους  ίδιους αγώνες  η Παρασκευή Θρασυβούλου  του ΓΣΟ στα 800μ. σημείωσε χρόνο 2.24.02

Εξ άλλου  στο φεστιβάλ Ρίψεων που έγινε στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο  25 Μαΐου η Ελένη Μαυρουδή  του  ΓΣΕ στον ακοντισμό κέρδισε την πρώτη θέση με  47.62μ..

Η Ζαχαρούλα Γεωργιάδου του ΓΣΟ στη δισκοβολία κατέλαβε την πρώτη θέση με  48.00μ.

H  Σκεύη Θεοδώρου ΓΣΖ   στη σφυροβολία πρώτευσε με 61.95μ.

Ο Κώστας Σταθελάκος του ΓΣΕ στη σφυροβολιά κατετάγη δεύτερος με 66.18μ. και ο Μιχάλης Κολοκοτρώνης τρίτος με 63.20μ.

Σε αγώνες αλμάτων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββάτο  στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας  η Μαρία Αριστοτέλους  στο επί κοντώ πέτυχε άλμα 3.70μ.  και Ελευθερία Χριστοφή στο μήκος είχε άλμα στα 6.02μ.

Κάτω των 15χρόνων

Μαζική ήταν η συμμετοχή αθλητών/τριων στους αγώνες κάτω των 15 χρόνων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο  25- 26 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στο ΓΣΠ με τη συμμετοχή και των έξι Γυμναστικών Συλλόγων  μελών της ΚΟΕΑΣ. Από τα αποτελέσματα  φάνηκε ότι υπάρχουν ταλέντα μέσα από τα οποία θα αναδειχθούν οι μελλοντικοί πρωταθλητές/τριες με σκληρή δουλειά.Οι αγώνες παρά την οικονομική κρίση που διέρχεται ο τόπος  έγιναν με πλήρη ομαλότητα και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

 ΕΣΥΑΑ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο 25 Μαΐου  το πρωί  οι παγκύπριοι αγώνες του ΕΣΥΑΑ.  Συμμετείχαν πέραν από 600 παιδιά  τα οποία είχαν επιλεγεί μέσα από επαρχιακούς αγώνες. Μέσα από το πρόγραμμα έχουν αναδειχθεί ο παγκοσμιονίκης πρωταθλητής του ύψους Κυριάκος Ιωάννου , η πρωταθλήτρια των 100μ. και 200μ. Ελένη Αρτυματά και αρκετοί άλλοι πολύ καλοί αθλητές/τριες.

Οι αγώνες έγινε κατορθωτό να γίνουν μετά από έκτακτη  επιχορήγηση του ΚΟΑ τον οποίο η ΚΟΕΑΣ ευχαριστεί.

Τα αποτελέσματα αξιοποιηθούν  και  οι καλύτεροι /ρες θα προωθηθούν στις ακαδημίες των Γυμναστικών Συλλόγων .

Επόμενοι αγώνες

Οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  1-2 Ιουνίου και πάλιν  στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στο ΓΣΠ με τη διεξαγωγή των Συνθέτων αγωνισμάτων.

Print Friendly, PDF & Email
X