Αρχική Ανακοινώσεις Καλλένου, Παναγιώτου, Πουρσανίδης και Παρέλλης

ΚΑΛΛΕΝΟΥ ΛΕΟΝΤΙΑ

Νέο Παγκύπριο ρεκόρ η Καλλένου

Από ρεκόρ σε ρεκόρ η αθλήτρια του ύψους Λεοντία Καλλένου. Το περασμένο Σάββατο 1η Μαρτίου κατέρριψε το δικό της ρεκόρ γυναικών και κάτω των 23 χρόνων  στο κλειστό στίβο με άλμα 1.90μ. Το προηγούμενο της ήταν 1.88μ. και το πέτυχε πριν από 15μέρες . Η  αθλήτρια του ΓΣΠ πέτυχε το νέο παγκύπριο ρεκόρ σε αγώνες που διεξήχθησαν  στο Στέισον  Κόλειτζ όπου σπουδάζει. Κέρδισε τη συναθλήτρια της   Τζένιλ Σιέπερ.

Η Καλλένου πέρασε το 1.78μ. ,1.83μ. ,1.87μ. και 1.90μ. με την πρώτη προσπάθεια και απέτυχε στο 1.93μ. Η επίδοση της είναι και όριο συμμετοχής για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο  στη Ζυρίχη.

Η Παναγιώτου

Η Μερόπη Παναγιώτου  επίσης του ΓΣΠ σε αγώνες  στην Αμερική όπου σπουδάζει και αυτή,  στο μίλι πέτυχε χρόνο 4.50.89.Επίδοση που θεωρείται αρκετά καλή.

Ο Πουρσανίδης

Ο Αλέξανδρος  Πουρσανίδης σπουδαστής και αυτός στην Αμερική, στη σφαιροβολία πέτυχε βολή 19.44μ.  με βαρετό όργανο.

Ο Παρέλλης

Ο πρωταθλητής της δισκοβολίας Απόστολος Παρέλλης επέστρεψε στην Κύπρο μετά από παραμονή 35 ημερών στη Νότια Αφρική όπου προετοιμάστηκε στην Πραιτώρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Σε αγώνες που αγωνίστηκε ο αθλητής του ΓΣΠ πέτυχε βολή στα 61.22μ. Επίδοση  είναι εξαιρετική  για τέτοια εποχή.

Με γεμάτες τις μπαταρίες από την εντατική προετοιμασία που έκαμε ο πρωταθλητής μας,  επικεντρώνεται στην πρώτη ημερίδα ρίψεων που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη  στο Εθνιοκό Στάδιο Στίβου στο ΓΣΠ.  Η ημερίδα διεξάγεται   στα πλαίσια επιλογής των αθλητών για το   στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρίψεων.

_L5X9580

Print Friendly, PDF & Email
X