Αρχική Ανακοινώσεις Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

από KOEAS

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που έγινε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στη Κωνσταντινούπολη.

 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΓΣΠ σημείωσε Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ Ανδρών και κάτω των 23 ετών στα 800μ. με 1.49.30 δίδοντας συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία που είχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού. Ο Χρίστος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του.

 

Χρυσά μετάλλια στους αγώνες κατέκτησαν ο Μίλαν Τραϊκοβιτς του ΓΣΟ στα 60μ.εμπόδια με 7.87 και ο Νίκανδρος Στυλιανού του ΓΣΠΡ στο επι κοντώ με 5.35μ.

 

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Αμίν Χατίρι του ΓΣΖ στα 1500μ. με 3.45.16. Ο Θεοφάνης Μιχαηλάς του ΓΣΕ τερμάτισε στα 800μ. τέταρτος με 1.51.27.

 

Η Ελευθερία Χριστοφή του ΓΣΟ στο τριπλούν ήταν 4η με 12.84μ. και η Ναταλία Ευαγγελίδου του ΓΣΠ στα 1500μ. 6η με 4.31.16.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων της Βαλκανικής Ομοσπονδίας και ειδικότερα στον πίνακα των μεταλλίων και της βαθμολογίας, η Κύπρος αναφέρεται σαν Νότια Κύπρος και τα Σκόπια ως Μακεδονία. Για την ενέργεια των Τούρκων έγινε επίσημη διαμαρτυρία από τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο στο Πρόεδρο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας. Το Προεδρείο της ΚΟΕΑΣ εξετάζει τους τρόπους αντίδρασης για την ενέργεια της Τουρκικής Ομοσπονδίας και θα λάβει αποφάσεις σε συντονισμό με τον επίσημο ΣΕΓΑΣ.

Print Friendly, PDF & Email
X