Αρχική Ανακοινώσεις Παγκύπρια Πρωταθλήματα Δεκάθλου Ανδρών-Εφήβων και Επτάθλου Γυναικών-Νεανίδων.

Παγκύπρια Πρωταθλήματα Δεκάθλου Ανδρών-Εφήβων και Επτάθλου Γυναικών-Νεανίδων.

από KOEAS

Διεξάγονται στις 16 και 17 Απριλίου 2015 στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στη Λευκωσία, τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Δεκάθλου Ανδρών-Εφήβων και Επτάθλου Γυναικών-Νεανίδων.

Τα Πρωταθλήματα γίνονται μέσα στα πλαίσια των φετινών αντιστοίχων Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων.  Στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών μετά τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Μισού Μαραθωνίου και Μαραθωνίου Δρόμου, οι βαθμολογίες έχουν διαμορφωθεί ως ακολούθως:

 ΑΝΔΡΕΣ

  1.  Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 25Β.
  2. Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 13Β.
  3. Γ.Σ.ΖΗΝΩΝ 3Β.
  4. Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ 1Β.

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  1.  Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 18Β.
  2. Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 17Β.
  3. Γ.Σ.ΖΗΝΩΝ 4Β.

 

Στα πρωταθλήματα Δεκάθλου και Επτάθλου, αναμένεται η συμμετοχή αρκετών αθλητών-τριών με στόχο τη βελτίωση των ατομικών επιδόσεων.

Παράλληλα με τα Πρωταθλήματα Συνθέτων Αγωνισμάτων, την Παρασκευή 17 Απριλίου θα διεξαχθούν τα Πρωταθλήματα 10000μ. Ανδρών – Γυναικών με τη συμμετοχή αθλητών-τριών και από τους έξι (6) Γυμναστικούς Συλλόγους – Μέλη της ΚΟΕΑΣ.

Τα Πρωταθλήματα 10000μ. διεξάγονται μέσα στα πλαίσια του φετινού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών που θα γίνουν στη Λευκωσία στις 27 και 28 Ιουνίου.  Η βαθμολογία των δύο αγωνισμάτων θα προστεθεί στην αντίστοιχη των δύο κατηγοριών.

Εκτός από τα Πρωταθλήματα Δεκάθλου – Επτάθλου και 10000μ., θα διοργανωθεί στις 16 και 17 Απριλίου Παγκύπρια Ημερίδα Στίβου με συμμετοχή αθλητών-τριών των έξι (6) Γυμναστικών Συλλόγων – Μελών της ΚΟΕΑΣ καθώς και ανεξάρτητους.

Η Παγκύπρια Ημερίδα θα είναι βασικό κριτήριο πρόκρισης για τους αθλητές-τριες που θα συμμετάσχουν στην Πενταεθνή Συνάντηση Εφήβων-Νεανίδων που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 25 Απριλίου.

Τα αγωνίσματα που θα περιλαμβάνονται στην Ημερίδα και για τα οποία  η συμμετοχή αθλητών-τριών στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων είναι υποχρεωτική, είναι τα ακόλουθα:

ΕΦΗΒΟΙ

100Μ. – 400Μ. ΕΜΠΟΔΙΑ – ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

400Μ. ΕΜΠΟΔΙΑ – ΥΨΟΣ

Στη διάρκεια της Παγκύπριας Ημερίδας θα διεξαχθούν και άλλα αγωνίσματα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Print Friendly, PDF & Email
X