Αρχική Ανακοινώσεις Συμμετοχή Ραμόνας στα 200μ. και Απόστολου στη Δισκοβολία

Συμμετοχή Ραμόνας στα 200μ. και Απόστολου στη Δισκοβολία

από KOEAS

Μετά την 24η θέση που εξασφάλισε στα ημιτελικά των 100μ., η Ραμόνα Παπαιωάννου αγωνίζεται σήμερα στις 14.15 στα 200μ., με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία της και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος της.

Η πρωταθλήτρια μας συμμετέχει στην πρώτη προκριματική σειρά στο 3ο διάδρομο και έχει την 7η καλύτερη επίδοση από τις οκτώ (8) αθλήτριες.

Στο σημερινό προκριματικό θα διεξαχθούν επτά (7) σειρές και θα προκριθούν για τα ημιτελικά οι τρεις (3) πρώτες από κάθε σειρά και οι τρεις (3) καλύτεροι χρόνοι.

Εν τω μεταξύ στη μάχη στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ρίχνεται ο πρωταθλητής της Δισκοβολίας και κάτοχος της Παγκύπριας επίδοσης στο αγώνισμα ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ.   Ο Απόστολος θ’ αγωνιστεί στον Α’ όμιλο  του προκριματικού του αγωνίσματος, που θ’ αρχίσει στις 09.30 το πρωϊ τοπική ώρα (04.30 ώρα Κύπρου) αύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου.

Με βάση τις ειδικές διατάξεις που ισχύουν στο αγώνισμα, στον τελικό του αγωνίσματος που είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου, θα προκριθούν όσοι αθλητές εξασφαλίσουν το όριο των 65.00μ. ή οι δώδεκα (12) καλύτεροι αθλητές και από τους  δύο προκριματικούς ομίλους.

Ο πρωταθλητής μας τη φετινή χρονιά πέτυχε βολή στα 65.04μ. και παρουσιάζεται με την 20η καλύτερη επίδοση από τους 31 αθλητές που συμμετέχουν συνολικά στο αγώνισμα.

Print Friendly, PDF & Email
X