Αρχική Ανακοινώσεις Μικρή σε μέγεθος…. Τεράστια στον Αθλητισμό….!!!!!

Μικρή σε μέγεθος…. Τεράστια στον Αθλητισμό….!!!!!

από KOEAS

Κυριάκος Ιωάννου – Μίλαν Τραϊκοβιτς 7οι Ολυμπιονίκες, 12η θέση για Χονδροκούκη

Το είπαν και το έκαναν!!! Θα μπούμε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι Κυριάκος Ιωάννου στο ύψος  και Μίλαν Τραϊκοβιτς στα 110μ. εμπόδια, μπορούν να περηφανεύονται ότι στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες πέτυχαν τη μεγαλύτερη  διάκριση της Κύπρου στο Στίβο από το 1980 και μετέπειτα.

Οι πρωταθλητές του ΓΣΟ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  στον τελικό και κατέκτησαν την 7η θέση αποδεικνύοντας τις τεράστιες τους δυνατότητες.

Ο Κυριάκος Ιωάννου παρά την ταλαιπωρία με τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε την τελευταία περίοδο, μπήκε στον τελικό και αφού ξεπέρασε τα 2.29μ. με την πρώτη προσπάθεια, επιχείρησε στη συνέχεια στα 2.33μ. επίδοση που αν ξεπερνούσε με την πρώτη προσπάθεια θα τον οδηγούσε στο βάθρο των νικητών.

Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Πέτυχε αρχικά στα ημιτελικά νέο Παγκύπριο Ρεκόρ με 13.31 περνώντας σαν ο 4ος καλύτερος αθλητής στον τελικό και  τερμάτισε στην 7η θέση με 13.41 σημειώνοντας τη μεγαλύτερη διάκριση στην σταδιοδρομία του.

Σημαντική επίσης και η προσπάθεια του Δημήτρη Χονδροκούκη που κατέκτησε την πολύ τιμητική 12η θέση στον τελικό του ύψους με άλμα στα 2.25μ.

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές των αθλητών Δημήτρη Ευθυμίου, Αντώνη Γιαννουλάκη και Κυριάκο Χονδροκούκη.

Print Friendly, PDF & Email
X