Αρχική Ανακοινώσεις Ο Κυπριακός Στίβος έχει το δικαίωμα  να νοιώθει περηφάνια

Ο Κυπριακός Στίβος έχει το δικαίωμα  να νοιώθει περηφάνια

από KOEAS

Τα φώτα της 31ης Ολυμπιάδας στο Ρίο έσβησαν και άρχισε δειλά – δειλά ν’ ανάβει η δάδα του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Ο Κυπριακός Στίβος άφησε στη μακρινή Βραζιλία το σημαντικότερο στίγμα στη  σύγχρονη ιστορία του. Οι αθλητές και οι αθλήτριες εκπροσώπησαν τη μικρή μας πατρίδα επάξια και πέτυχαν κάτι το ‘’ασύλληπτο’’ κάνοντας μας  όλους υπερήφανους.

Δύο έβδομες θέσεις, μία όγδοη και μία δωδέκατη  στους άνδρες και αξιοπρόσεκτη παρουσία  στις γυναίκες από μία χώρα του μισού εκατομμυρίου και κάτι…. θα ζήλευαν πολλές χώρες μεγαλύτερου μεγέθους.

Οι Κυριάκος Ιωάννου, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Απόστολος Παρέλλης και Δημήτρης Χονδροκούκης έδωσαν τη δική τους παράσταση και έδειξαν ότι ο Στίβος της Κύπρου έχει παρόν και μέλλον. Η Ραμόνα Παπαϊωάννου, η Ελένη Αρτυματά και η Λεοντία Καλένου έστειλαν το μήνυμα ότι ο Γυναικείος Αθλητισμός είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες χαρές και συγκινήσεις.

Ο Κυπριακός Στίβος θέλει τη στήριξη, τη συμπαράσταση και την αναγνώριση που του αρμόζει από όλους τους αρμόδιους φορείς. Αυτά τα ‘’παιδιά’’ , οι προπονητές τους, οι δικοί τους άνθρωποι δεν ζητάνε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από ότι τους αξίζει. Την απόλυτη εκτίμηση,  τη χειροπιαστή στήριξη, την πλήρη ενίσχυση.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε σε τέτοιες στιγμές, είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές και τους προπονητές τους και να τους ευχηθούμε μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους αθλητές – τριες της Κυπριακής αποστολής για την επάξια εκπροσώπηση στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Print Friendly, PDF & Email
X