Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση  ΚΟΑ – ΚΟΕΑΣ μέσα σε πολύ θετικό κλίμα

Συνάντηση  ΚΟΑ – ΚΟΕΑΣ μέσα σε πολύ θετικό κλίμα

από KOEAS

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2016 στα Γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, συνάντηση αντιπροσωπειών του ΚΟΑ και της ΚΟΕΑΣ όπου έγινε συζήτηση των τρόπων περαιτέρω στήριξης του στίβου και της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία και οι Γυμναστικοί Σύλλογοι Μέλη της.

Μετά την ανταλλαγή των απαραίτητων φιλοφρονήσεων μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών ενόψει και της ανάληψης της Διοίκησης του Οργανισμού από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έγινε ουσιαστική συζήτηση σε όλα τα θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και που καλύπτουν όλο το φάσμα του αθλήματος.

Η ΚΟΕΑΣ κατάθεσε μέσω του Προέδρου της κ. Αντώνη Δράκου, τις βασικές προτεραιότητες και τις άμεσες ανάγκες της Ομοσπονδίας και των Γυμναστικών Συλλόγων που καλύπτουν τη Διοικητική Δομή, τα Κίνητρα αθλητών – προπονητών, τις εσωτερικές και Διεθνείς Συμμετοχές, τα βελτιωτικά έργα και τα έργα υποδομής που έχουν προτεραιότητα για ανάπτυξη του αθλήματος, τον αθλητικό εξοπλισμό και τη στήριξη των Γυμναστικών Συλλόγων λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την ιστορία τους και την προσφορά τους στο γενικότερο αθλητισμό και πολιτισμό της Χώρας μας.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αναγνωρίζοντας την ανάγκη στήριξη της Ομοσπονδίας του Στίβου και των Γυμναστικών Συλλόγων – Μελών της, τόνισε ότι ο Οργανισμός μέσα στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα πώς είναι μία από τις μεγαλύτερες Ομοσπονδίες της Χώρας μας με τεράστιες επιτυχίες και ειδικότερα τη φετινή χρονιά στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας και όχι μόνο.

Για υλοποίηση των στόχων και του έργου της Ομοσπονδίας, θα υποβληθεί αναλυτικό υπόμνημα στον Οργανισμό με όλες τις προτεραιότητες ώστε να αποφασισθούν από κοινού όλες οι επόμενες ενέργειες.

Εκ μέρους του ΚΟΑ εκτός από τον Πρόεδρο κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη, παρευρέθηκαν το Μέλος του Δ.Σ. κα Άντρη Σιάλου και οι Λειτουργοί του Οργανισμού κ. κ. Βάσος Κουτσιούντας, Δημήτρης Αραούζος και Πάρις Αβραάμίδης.

Για την ΚΟΕΑΣ εκτός από τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Δράκο, παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας κ. Περικλής Μάρκαρης, τα Μέλη του Δ.Σ. κ. κ. Σοφοκλής Χαραλαμπίδης, Φοίβος Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Μιχαήλ και ο Διευθυντής κ. Αντώνης Γεωργαλλίδης.

Print Friendly, PDF & Email
X