Αγωνιστικός Προγραμματισμός 2018

Oct 20, 2017 Comments Off on Αγωνιστικός Προγραμματισμός 2018 από

Μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις περιλαμβάνει ο αγωνιστικός προγραμματισμός του στίβου για το 2018 που εγκρίθηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στη διάρκεια των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου.

Κορυφαία διοργάνωση για τη νέα χρονιά είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που θα γίνει τον Αύγουστο στο Βερολίνο.  Θα προηγηθούν οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας και οι Μεσογειακοί Αγώνες στην Ταρακόνα της Ισπανίας.

Στον προγραμματισμό  του 2018 ξεχωρίζουν επίσης το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών.

Σημαντικές για το άθλημα είναι επίσης οι διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στην Αργεντινή τον Οκτώβριο και οι Μεσογειακοί Αγώνες Νέων στην Ιταλία.

Στο επίπεδο Εθνικών Ομάδων θα γίνουν οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης τον Ιούνιο στο Λίνχτενστάϊν.

Σε Παγκύπριο επίπεδο το πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών θα γίνει στα μέσα Ιουνίου.

Στις διοργανώσεις του Μαθητικού Σχεδιασμού θα διεξαχθεί η Παγκόσμια Γυμνασιάδα το Μάϊο ενώ θα προηγηθούν τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα στα τέλη Μαρτίου και τα Πανελλήνια τον Απρίλιο.

Για καθορισμό του τελικού προγραμματισμού της Ομοσπονδίας για το 2018, θα συνέλθει η Τεχνική Επιτροπή να το εξετάσει και να υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση στο Δ.Σ. για έγκριση και εφαρμογή.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Ανακοινώσεις

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο συγγραφέας δεν έχει προσθέσει πληροφορίες στο προφίλ του ακόμα
Τα σχόλια είναι κλειστά.

επιστροφή στην κορυφή