Αρχική Ανακοινώσεις Απολογισμός Παγκυπρίων Αγώνων, Αποστολές στο εξωτερικό, Μίτιγκ

 

Απολογισμός Παγκυπρίων Αγώνων

Αρκετά  και ενδιαφέροντα θέματα θα απασχολήσουν τη σημερινή μηνιαία (Παρασκευή 13 Ιουνίου) συνεδρία  του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ.  Μεταξύ άλλων:

  1. Θα μελετηθεί ο προϋπολογισμός της ομοσπονδίας      όπως αυτός εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΟΑ       για το 2014
  2. Θα γίνει απολογισμός των Παγκυπρίων Αγώνων      Ανδρών και Γυναικών που διεξήχθησαν       το περασμένο Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου      στη Λευκωσία
  3. Επικύρωση των  αποστολών στο εξωτερικό που είναι:
    • Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα διεξαχθεί στη Τιφλίδα της Γεωργίας 21-22 Ιουνίου
    • Η Τετραεθνής συνάντηση Εφήβων       /Νεανίδων στο Τελ  Αβίβ στις 29       Ιουνίου
    • Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα       Εφήβων/Νεανίδων στις Σέρρες 5-6 Ιουλίου.

Αποστολές στο εξωτερικό

Αναχωρεί την  Παρασκευή  9 Ιουνίου για τη Νίκαια της Γαλλίας τριμελής αποστολή αθλητών για να συμμετάσχουν στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κάτω των 23 χρόνων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τους  Μίλαν Τραίκοβιτς 110 μ. εμπόδια , Γεώργιο Αβραάμ  400μ. και Βασίλη Κωνσταντίνου ύψος. Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται αυτή η διοργάνωση και οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να πετύχουν για καλές επιδόσεις.

Τους αθλητές θα συνοδεύουν ο προπονητής  Πέτρος Ευριπίδου και το μέλος της Τ.Ε. της ΚΟΕΑΣ Παναγιώτης Χ΄΄Στάθης  που θα είναι και ο αρχηγός της αποστολής.

Μίτιγκ

Αναχωρούν την Παρασκευή  9 Ιουνίου  για να λάβουν μέρος στο διεθνές μίτινγκ της Ολλανδίας που διεξάγεται το Σάββατο ο Αμίν Χατίρι στα 1500μ. και η Ναταλία Ευαγγελίδου  στα 800μ.

Print Friendly, PDF & Email
X