Αρχική Ανακοινώσεις Επαρχιακοί Αγώνες ΕΣΥΑΑ

Επαρχιακοί Αγώνες ΕΣΥΑΑ

από KOEAS

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, οι Επαρχιακοί Αγώνες του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στίβου ΕΣΥΑΑ της ΚΟΕΑΣ.

Οι διοργανώσεις που έγιναν πλέον ετήσιος θεσμός, διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και η συμμετοχή παιδιών ηλικίας 10 – 12 χρονών ήταν μαζική ξεπερνώντας τις 2,000 χιλιάδες.

Μέσα από τις επαρχιακές διοργανώσεις, επιλέγηκαν τα παιδιά που θ’ αγωνιστούν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΕΣΥΑΑ γίνεται μέσα στα πλαίσια του γενικότερου Αναπτυξιακού Προγράμματος του ΚΟΑ και εφαρμόζεται από την ΚΟΕΑΣ από το 1997.  Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν επιλεγεί τα σημαντικότερα ταλέντα που στελεχώνουν σήμερα τις Εθνικές Ομάδες Στίβου της Κύπρου όλων των κατηγοριών.

Η φετινή Παγκύπρια διοργάνωση όπως και το πρόγραμμα του ΕΣΥΑΑ στηρίζεται από τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα η οποία είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες της Ομοσπονδίας.

Print Friendly, PDF & Email
X