Μεγάλο ενδιαφέρον από κυπριακής πλευράς παρουσιάζει το διεθνές μίτινγκ «Βενιζέλεια – Χανιά» (9 Ιουνίου 2019) στα Χανιά, καθώς θα κάνει την πρώτη φετινή εμφάνισή της η Νεκταρία Παναγή (2η όλων των εποχών στο άλμα εις Μήκος με 6,72μ., πίσω από τη Μαρούλα Λάμπρου με τα 6,80μ.), αλλά θα έχουμε και την επιστροφή της Ραμόνας Παπαϊωάννου (100 μέτρα).

Η Παναγή (ήταν 6η πέρυσι στους Κοινοπολιτειακούς, 11η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και 4η στους Μεσογειακούς) θα πραγματοποιήσει ουσιαστικώς μια «αναγνωριστική» εμφάνιση, ατενίζοντας στο βάθος-βάθος την Ντόχα. Η Παπαϊωάννου, η οποία ξαναμπαίνει στα κουλουάρ ύστερα από έναν χρόνο, θέλει «δυνατή» επιστροφή, με καλή επίδοση, που να δείχνει καλή προοπτική. Στο «εκατοστάρι» θ’ αγωνιστεί επίσης η Ολίβια Φωτοπούλου, ενώ η δίδυμη αδελφή της, η Φιλίππα, θα λάβει μέρος στο μήκος.

Ο νικητής των 100μ. στους ΑΜΚΕ, Ανδρέας Χατζηθεορής, επίσης θα τρέξει στα Χανιά, όπου θα λάβουν μέρος ακόμη οι Ανδρέας Χριστοφόρου (400μ.), Στέλιος Παπαϊωάννου (800μ.), Χριστιάνα Κατσαρή (400μ.).

Print Friendly, PDF & Email
Kοινοποιήστε:

Comments are closed.