Αρχική Ανακοινώσεις Εκτός δράσης για 15 μέρες ο Ιωάννου

Εκτός δράσης για 15 μέρες ο Ιωάννου

από KOEAS

Εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 και πλέον μέρες θα παραμείνει ο πρωταθλητής του ύψους Κυριάκος Ιωάννου μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια της πρώτης προσπάθειας  στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού προχθές Κυριακή 8 Μαρτίου στην Πράγα. Ο Ιωάννου στάθηκε για άλλη μια φορά άτυχος. Ενώ πέρασε στον τελικό στους προκριματικούς του Σαββάτου 7 Μαρτίου με 2.28μ. και θα κυνηγούσε θέση στο βάθρο των νικητών υπέστη θλάση .

Ο πρωταθλητής μας νιώθει πολύ στενοχωρημένος,  γιατί για άλλη μια φορά ‘’προδόθηκε’’ από τραυματισμό.  Ο αθλητής του ΓΣΟ θα σφίξει τα δόντια για να αποθεραπευθεί προκειμένου να γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό .

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό αφού έμεινε στα 2.19μ. και κατέλαβε την 24η θέση στη τελική κατάταξη.

Άτυχος φάνηκε και ο Χρίστος Δημητρίου στα 800μ. αφού στραμπούλησε το πόδι σε  την προηγούμενη (Πέμπτη) και αγωνιζόταν  την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τρέξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του και να καταλάβει την 39η θέση(1.51.82). Στο ίδιο αγώνισμα ο Θεοφάνης Μιχαηλάς τερμάτισε  36ος  (1.51.45)

Ο Μίλαν Τραίκοβιτς στα 60μ. εμπόδια στη σειρά του τερμάτισε 4ος με 7.83 και αποκλείστηκε. Στην τελική κατάταξη κατέλαβε την 19η θέση.

Τέλος ο Αμίν  Χατίρι στα 1500μ.  κατέλαβε την 13η θέση στην τελική κατάταξη με 3.47.61

Print Friendly, PDF & Email
X