Αρχική Ανακοινώσεις Το Σαββατοκύριακο οι Παγκύπριοι Αγώνες

Διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  7-8 Ιουνίου η κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της ΚΟΕΑΣ οι 96οι  Παγκύπριοι Αγώνες Ανδρών και οι 58οι  Γυναικών  στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στο ΓΣΠ. Η αφρόκρεμα του στίβου θα δώσει το μεγάλο ραντεβού για την πρωτιά και τη διάκριση. Οι Γυμναστικοί Σύλλογοι θα επιστρατεύσουν όλους τους αθλητές/τριες τους για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία με κύριους πρωταγωνιστές τους ΓΣΠ και το ΓΣΟ.

 

Οι Παγκύπριοι Αγώνες από την ημέρα καθιέρωσης τους παρουσίαζαν και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Είναι η πλέον  αρχαιότερη διοργάνωση αφού για πρώτη φορά διοργανώθηκαν το 1896

 

Οι φετινοί παγκύπριοι αγώνες παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι τελευταίες μεγάλες επιτυχίες  των αθλητών/τριων  σε διεθνείς αγώνες,   αναμένεται να προσελκύσουν τους φιλάθλους να τους παρακολουθήσουν αλλά και να τους χειροκροτήσουν.

 

Στους αγώνες θα συμμετάσχει και ο παγκοσμιονίκης  πρωταθλητής του ύψους Κυριάκος Ιωάννου που είναι απόλυτα καλά αφού ξεπέρασε τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και τον κράτησαν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για σχεδόν δύο χρόνια. Ο Ιωάννου βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και μερικές μέρες και προπονείται κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του Δημήτρη Ευθυμίου.

Print Friendly, PDF & Email
X