ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Δύο αθλητές (Ανδρέας Χατζηθεορή και Κυριάκος Παμπακάς) και μία αθλήτρια μας (Σάντα Κολομεΐτεβα) κατέκτησαν πρώτη θέση  στα αγωνίσματά τους, στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ (16/2/2020) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά.

Πιο αναλυτικά η κυπριακή παρουσία στο ΣΕΦ:

60 ΜΕΤΡΑ (Α): Ο Ανδρέας Χατζηθεορής τερμάτισε πρώτος στον τελικό με 6.88 και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο σπρίντερ. Ίσως αν είχε περισσότερο συναγωνισμό να πετύχαινε καλύτερη επίδοση. Στον προκριματικό ο πρωταθλητής μας έκανε 6.86.

Στον τελικό έτρεξε και ο Ανδρέας Ανδρέου, που βγήκε τέταρτος με 7.00 (ατομική επίδοση), ενώ είχε κάνει 7.05 στον προκριματικό. Στη Στ’ σειρά του αγωνίσματος ο Βασίλης Μπόνης ήταν δεύτερος με 7.18.

200 ΜΕΤΡΑ (Α): Ο Ανδρέου έτρεξε και στα 200 μέτρα, όπου τερμάτισε πρώτος στη Δ’ σειρά με 22.74 και κατετάγη έβδομος συνολικά.

200 ΜΕΤΡΑ (Γ): Η Σάντα Κολομεΐτεβα επιβλήθηκε με άνεση στον τελικό. Σημείωσε επίδοση 24.63, αφήνοντας τέσσερα μέτρα πίσω τη δεύτερη αντίπαλό της.

400 ΜΕΤΡΑ (Α): Πήρε τη δεύτερη θέση στη σειρά του ο Κωνσταντίνος Χρίστου με 50.70, χρόνος που τον «έφερε» τέταρτο στη γενική κατάταξη.

400 ΜΕΤΡΑ (Γ): Η Σάντα Κολομεΐτεβα ήταν 3η στην τελική κατάταξη με επίδοση 56.34.

60 Μ. ΕΜΠ. (Α): Ο Κωνσταντίνος Τζιακούρης τερμάτισε δεύτερος στον τελικό με 8.15, δηλαδή μόλις δύο εκατοστά παραπάνω από το ατομικό ρεκόρ του. Στη σειρά των εφήβων, ο Ανδρέας Ευριπίδου πέτυχε χρόνο 8.93, τερματίζοντας δεύτερος.  

ΥΨΟΣ (Α): Ο Κυριάκος Παμπακάς νίκησε με 1,96μ., σε έναν αγώνα που έμειναν χαμηλά οι επιδόσεις. Δοκίμασε και στα 2,01μ. ο νεαρός Κύπριος, αλλά χωρίς επιτυχία.

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Α): Ο Μενέλαος Στίγγας είχε καλύτερο άλμα στα 4,45μ. και πήρε την τρίτη θέση.

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Γ): Η Μαρία Αριστοτέλους πέρασε τα 3,70μ. (ισοφάριση του φετινού της ρεκόρ) και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Δοκίμασε εν συνεχεία στα 3,85μ., χωρίς να καταστεί δυνατόν να περάσει τον πήχη.

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (Ε): Έριξε τρεις άκυρες βολές ο Κωνσταντίνος Αλεξιάδης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγώνα.

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (Γ): Η Παρασκευούλα Θρασυβούλου πέτυχε βολή 11,13μ. στην τελευταία της προσπάθεια και αναδείχθηκε τρίτη.

Print Friendly, PDF & Email
Kοινοποιήστε:

Comments are closed.