Εξαιρετικές  επιδόσεις σημειώθηκαν την πρώτη ημέρα των Παγκυπριών Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων που έγιναν το Σάββατο 29 Απριλίου στη Λευκωσία.

Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα ο Γεώργιος Κονιαράκης του ΓΣΟ στη Δισκοβολία όπου με βολή στα 61.00μ. πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στον Κόσμο και την 2η στην Ευρώπη και η Γαβριέλλα Φελλά του ΓΣΕ στη Σφαιροβολία με βολή στα 16.26μ. την 7η καλύτερη επίδοση στον Κόσμο και την 2η στην Ευρώπη.

Ο Κονιαράκης με τα 61.00μ.πέτυχε νέα επίδοση αγώνων ενώ η Φελλά ισοφάρισε το δικό της Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων σημειώνοντας ταυτόχρονα και νέα επίδοση αγώνων.

Στη Δισκοβολία Εφήβων ο Χριστόφορος Γενεθλή του ΓΣΟ πέτυχε ατομική επίδοση με 58.48μ. που είναι η 8η καλύτερη στον Κόσμο και 3η στην Ευρώπη.

Ο Κωνσταντίνος Τζιακούρης επίσης του ΓΣΟ έπιασε το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στα 110μ. εμπόδια αφού πέτυχε 14.50.

Η Δάφνη Γεωργίου του ΓΣΖ στα 100μ. εμπόδια επιβεβαίωσε το όριο συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων με το 14.08 που πέτυχε   που αποτελεί  ταυτόχρονα και ατομικό της ρεκόρ.

Οι νικητές – νικήτριες της πρώτης ημέρας των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Εφήβων – Νεανίδων είναι:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α ΗΜΕΡΑΣ

Print Friendly, PDF & Email
Kοινοποιήστε:

Comments are closed.