Πολύ καλές επιδόσεις  σημειώθηκαν  στα Παγκύπρια  Πρωταθλήματα Εφήβων  και Νεανίδων  που διεξήχθησαν  το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Απριλίου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ της  Λευκωσίας. Οι Γιώργος Κονιαράκης και Χριστόφορος Γενεθλή κατά τη διάρκεια της πρώτης  ημέρας των αγώνων εξασφάλισαν το όριο πρόκρισης στη δισκοβολία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Μπυκόζ της  Πολωνίας  στις 19 – 22 Ιουλίου. Οι δύο αθλητές του ΓΣΟ πέτυχαν 58.96μ. και 55.01μ. αντίστοιχα.

Στους  60ους Παγκύπριους  Αγώνες  Εφήβων και στους 47ους   Παγκύπριους  Αγώνες Νεανίδων σημειώθηκαν  δύο Νέες Επιδόσεις Αγώνων από τη Γαβριέλλα Φελλά  του ΓΣΕ στη Σφαιροβολία με 14.71μ. και την ομάδα σκυταλοδρομίας  4Χ100 Νεανίδων του ΓΣΠ με 48.37

Στην κατηγορία των Εφήβων πολυνίκης σύλλογος ήταν ο ΓΣ Ολύμπια  ενώ στην κατηγορία των Νεανίδων η κατάταξη θα κριθεί  με τη διεξαγωγή του Επτάθλου που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 21 και 22 Μαΐου αφού 1 ½  βαθμοί χωρίζουν ΓΣΟ, ΓΣΠ και ΓΣΕ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα αποτελέσουν τη βάση για την επιλογή των αθλητών – τριών   των εθνικών ομάδων  Εφήβων –Νεανίδων  για την τετραεθνή συνάντηση,  μεταξύ  Ρουμανίας, Ουκρανίας , Ισραήλ , Κύπρου που θα γίνει στις  7 Μάιου στη Λευκωσία.

Print Friendly, PDF & Email
Kοινοποιήστε:

Comments are closed.