Σήμερα Τρίτη 21 και αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, βρίσκεται στη Λεμεσό για τη μηνιαία τακτική του Συνεδρία, το ΕΧΒΟ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου με επικεφαλής το Πρόεδρο Νορβηγός Άρνε Χάνσεν.

Το ΕΧΒΟ της ΕΑ είναι το νέο σώμα που δημιουργήθηκε μετά τις τροποποιήσεις του καταστατικού που έγιναν τον Απρίλιο του 2019. Σ’ αυτό, συμμετέχουν ο Πρόεδρος, οι τρεις (3) Αντιπρόεδροι και δύο Μέλη/ σύμβουλοι που επιλέγει ο Πρόεδρος, μαζί με το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας. Παρόν είναι και ο Σύμβουλος του Γραφείου του Προέδρου και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια.

Το εκτελεστικό συμβούλιο εξετάζει σημαντικά θέματα που απασχολούν το μέλλον του αθλήματος και θα λάβει αποφάσεις που θα τεθούν ενώπιον του Δ.Σ. Για λήψη αποφάσεων.

Η επιλογή της Κύπρου για πραγματοποίηση της συνεδρίας του εκτελεστικού συμβουλίου είναι τιμητικό για τη χώρα μας. Η ΚΟΕΑΣ στα πλαίσια της παραμονής των Μελών του ΕΧΒΟ στην Κύπρο θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου δείπνο στη Λεμεσό στην παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Νίκου Νικολαΐδης και του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Print Friendly, PDF & Email
Kοινοποιήστε:

Comments are closed.